ברכות לפרופ' נועם שובל!

נובמבר 22, 2017

אנו שמחים לבשר כי פרופ' נעם שובל נבחר לחבר ב- International Academy for the Study of Tourism.

ההתארגנות האקדמית היוקרתית ביותר בתחום חקר התיירות. הכולל 54 חברים פעילים מכל העולם.
נעם הוא הישראלי השני ברשימת החברים מלבד פרופ' אריק כהן

בוגרי האוניברסיטה העברית דורגו במקום ה-62 בעולם

נובמבר 21, 2017

בוגרי האוניברסיטה העברית דורגו במקום ה-62 בעולם במדד נכונות מעסיקים לגייסם, ובמקום הראשון מבין האוניברסיטאות בישראל לפי דירוג Times  להשכלה גבוהה

סקר בינלאומי מדרג את האוניברסיטה העברית בין הטובות בעולם בהכנת בוגריה לשוק העבודה

פינת החתלה בפקולטה למדעי החברה

אוקטובר 29, 2017

בפקולטה למדעי החברה יש חדר הנקה לשימוש הסטודנטיות.

פינת ההחתלה עבור הסטודנטיות נמצאת בגוש 7 קומה 1. יש בו משטח החתלה / כורסאות נוחות להנקה / מקרר לשמירת החלב.

הסטודנטיות מוזמנות לקבל מפתח אצל תמר בן דוד או אצל שרית תירוש בחדר 3719

פינת החתלה עבור גברים יש בשרותי גברים בגוש 4 קומה 2.

חתימת הסכם התמחות במטה ה OECD בפריז

יוני 14, 2017

מזכ"ל ארגון ה-OECD,אנחל גורייה, ודיקן הפקולטה, פרופ' תמיר שפר, חתמו בשבוע שעבר על הסכם שיתוף פעולה, במסגרתו יוכלו סטודנטים ובוגרים של הפקולטה להתמודד על משרות התמחות במטה ה OECD בפריז.

בתמונה, גורייה ושפר ברגע החתימה/ רגע לאחר החתימה.

צעד חשוב לפקולטה ולתמידיה, בעתיד ובהווה.

טקס מצטייני דיקן

מרץ 15, 2017

כבכל שנה, גם השנה נכבד את הסטודנטים המצטיינים של הפקולטה שזכו להכלל ברשימת הדיקן.

המצטיינים, בני משפחותיהם וראשי החוגים יחגגו יחד את הישגי הסטודנטים בטקס שייתקיים ב - 15.3.  יישר כוח!