מלגות ות"ת לבתר-דוקטורטים מצטיינים במדעי הנתונים | הפקולטה למדעי החברה

מלגות ות"ת לבתר-דוקטורטים מצטיינים במדעי הנתונים

המלגה מיועדת לדוקטורנטים מצטיינים בתחומי הליבה והמעטפת של מדעי הנתונים כפי שהוגדרו על ידי ות"ת (מופיע בקול קורא).

מועמדים שבכוונתם לצאת לפוסט דוק' בחו"ל לתקופה שלא תפחת משנתיים.

מטרות התכנית הן: לעודד ולסייע לדוקטורנטים מצטיינים בתחומי המחקר של מדעי הנתונים, לצאת להשתלמות בתר-דוקטורט באוניברסיטאות מחקר בחו"ל.

בטווח הארוך, להביא להגדלת מספר החוקרים וחברי הסגל האקדמי באוניברסיטאות המחקר בישראל העוסקים בתחומי המחקר של מדעי הנתונים.

מדעי החברה: סטטיסטיקה ומדע הנתונים, כלכלה. יכולים להגיש מועמדים שמחקרם עוסק בתחום של מדע הנתונים. בקול קורא מופיע פירוט התחום של מדע הנתונים ומה הוא כולל בתוכו.

תואר: פוסט דוקטורט

שנת לימוד\שלב בדוק': מועמדים שהגישו את עבודת הדוקטורט טרם יציאתם להשתלמות וצפויים לקבל את התואר השלישי לא יאוחר משנה לאחר היציאה להשתלמות, ובעת תחילת ההשתלמות לא יחלפו למעלה מחמש שנים ממועד קבלת התואר השלישי.

מועמדים שבכוונתם לצאת לפוסט דוק' בחו"ל לתקופה שלא תפחת משנתיים.

גורם מממן: ות"ת

סכום: 45,000$, למשך שנתיים.

הגשה באתר המלגות בלינק: http://scholarships.huji.ac.il

איש קשר: נטע לוי, רכזת המלגות בפקולטה למדעי החברה

דואלnetalevi@savion.huji.ac.il

טלפון: 025883416

תאריך אחרון להגשהכשיפורסם קול קורא לשנה זו, תאריך ההגשה יתעדכן באתר כמו גם הקול קורא.