מלגות ע"ש קייט קלאוזנר לעולים חדשים לתלמידי תואר שני | הפקולטה למדעי החברה

מלגות ע"ש קייט קלאוזנר לעולים חדשים לתלמידי תואר שני

המלגה ע"ש קייט קלאוזנר מיועדת לעולים חדשים, תלמידי תואר שני במסלול מחקרי מצטיינים.

התחייבות המלגאים

על המלגאים ללמוד תכנית לימודים מלאה. המשך המלגה לשנה נוספת כפופה להגשת דו"ח התקדמות במחקר עליו חתום המנחה.

מדעי החברה: כל החוגים

תואר: תואר שני מחקרי

שנת לימוד\שלב בדוק': עדיפות לשנה ראשונה בתואר. אך ניתן להגיש מועמדות גם בשנה השניה.

עולים חדשים הנם מי שקיבלו אזרחות ישראלית לאחר אוקטובר 2017. תינתן עדיפות למי שעלו ארצה בגפם.

גורם מממן: קרן קייט קלאוזנר

סכום: 22,000$, למשך שנתיים. (אלא אם מגישים למלגה בשנה השנייה לתואר, ובמקרה כזה המלגה תינתן לשנה אחת).

בנוסף, הזוכים יקבלו סכום עבור השתתפות בשכר לימוד לפי הפירוט שלהלן:  3,700$ לשנה. בנוסף, יקבלו המלגאים סכום חד פעמי של 1000$ לרכישת מחשב נייד בשנה הראשונה.

הגשה באתר המלגות בלינק: http://scholarships.huji.ac.il

רכזת המלגות גב׳ סיון בכר

טל׳ 02-5883416 דוא״ל sivanbach@savion.huji.ac.il

טלפון: 025883416

תאריך אחרון להגשהכשיתפרסם קול קורא לשנת תשפ"ד, תאריך ההגשה המעודכן יתעדכן באתר כמו גם הקול קורא.