מלגת ות"ת לדוקטורנטים מצטיינים בתחום מדעי הנתונים | הפקולטה למדעי החברה

מלגת ות"ת לדוקטורנטים מצטיינים בתחום מדעי הנתונים

המלגה מיועדת לדוקטורנטים מצטיינים שמחקרם עוסק בתחום מדע הנתונים. המלגה בגובה 120,000 ש"ח, למשך 3 שנים.

מטרת התכנית לעודד ולסייע לסטודנטים מצטיינים בתחומי המחקר של מדעי הנתונים לפנות למסלול תואר שלישי באוניברסיטאות המחקר. לאפשר לדוקטורנטים בתחום זה להקדיש את מלוא זמנם ועיסוקם ללימודים ולמחקר במסגרת לימודי דוקטורט. ולהביא להגדלת מספר החוקרים וחברה הסגל האקדמי בתחום מדעי הנתונים.

מדעי החברה: סטטיסטיקה ומדע הנתונים, כלכלה. יכולים להגיש מועמדים שמחקרם עוסק בתחום של מדע הנתונים. בקול קורא מופיע פירוט התחום של מדע הנתונים ומה הוא כולל בתוכו.

תואר: דוקטור לפילוסופיה Phd

שנת לימוד\שלב בדוק': מי שמיום סיום התואר השני לא חלפו יותר מחמש שנים. תלמידים במסלול ישיר לדוק'. תלמידים שיש להם יתרה של שלוש שנים לפחות עד סיום לימודי הדוק'.

גורם מממן: ות"ת

סכום: 120,000 ש"ח.

לפי הפירוט: גובה השתתפות ות"ת במימון המלגות יעמוד על 60,000 ש"ח בשנה, למשך 3 שנים, יחד עם דרישה להשתתפות מצד המוסד האקדמי בגובה של 100%-150% , כך שגובה המלגה השנתית יעמוד על 120,000-150,000 ₪ בשנה.

הגשה באתר המלגות בלינק: http://scholarships.huji.ac.il

איש קשר: נטע לוי, רכזת המלגות בפקולטה למדעי החברה

דואלnetalevi@savion.huji.ac.il

טלפון025883416